Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Sevgili Öğrenciler ve Değerli Veliler,

Bahçeşehir Koleji’nde tüm takım arkadaşlarım, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm destek personelimiz çocuklarımızın okulumuza adım atacakları her günü heyecan ve mutlulukla bekliyoruz.

Bahçeşehir Kolejl’nde “Her çocuk parmak izi kadar benzersizdir” İlkesinden yola çıkıp çocuklarımız için farklı ve özel planlamalar yapıyor, çalışma ortamları hazırlıyor, çocuklarımızın ilgi ve yetenekleri ile kendilerini ifade edecekleri, farklı alanlarda ürünler ortaya koyabilecekleri etkinlikler düzenliyoruz.

Mükemmel Okullar Birliği tarafından verilen “Mavi Kurdele Eğitimde Mükemmellik Ödülü”nü, Türkiye’de ilk kazanan ve dokuz kategoride de mükemmel olarak değerlendirilen Bahçeşehir Koleji’nin paydaşları olan siz değerli velilerimizle işbirliği içerisinde çocuklarımızı geleceğe hazırlamak en önemli önceliğimizdir.

Yaşadığımız dünyada sınırsız ve hızlı gelişmelerin farkına varıp, değerlendirebilmek için, düşünmek ve sorgulamak çok önemlidir. Amacımız, çocuklarımızı Atatürk ilke ve inkılapları ışığında; 21. yüzyıl becerilerine uygun birer dünya vatandaşı olarak yetiştirmektir. Öğrencilerimizin, kendi yetenek, değer ve ilgilerinin farkında olan, dijital becerileri gelişmiş, problem çözme yeteneği kuvvetli, kültürlere saygılı, çevresine duyarlı, yaratıcılık ve iletişim becerileri yüksek, üst bilişsel becerilerini etkin olarak  kullanan ve yaşam boyu öğrenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak en önemli amaçlarımızdandır.

Güven içerisinde hisseden, mutlu, çevresine duyarlı ve başarı odaklı öğrenciler, öğretmen ve destek personelimiz ile birlikte Mersin Toroslar Bahçeşehir Koleji ailesi olarak, eğitim ve öğretim vermeye, ilimiz ve ilçemize değer katmaya devam ediyoruz.

Saygılarımla

Pelin GÜNEŞ